Endret: 31 mai 2019     Opprettet: 8 okt 2016

Kabel-TV, fiber og bredbånd

Rødtvedt borettslag har de siste årene hatt avtale med Canal Digital Kabel TV AS (de heter nå Telenor) om levering av kabel-TV tjenester, bredbånd.

I 2014 ble avtalen reforhandlet fram til 2017, og hele anlegget ble da bygget om til et fiberbasert anlegg. Avtalen borettslaget har er en såkalt Komplett-avtale. Dette innebærer at alle leiligheter er utstyrt med bredbåndsmodem og digital TV-dekoder. 

Bredbåndsmodemet inkluderer internett-tilgangen Mini. Ønsker du raskere hastighet må du selv betale for det.

TV-dekoderen inneholder en rekke digitale kanaler hvorav flere er HD-kanaler. Av de kanalene du har tilgang på så er det et stort antall du kan velge selv. Har du først valgt dine faste kanaler så er det ingenting i veien for at du kan bytte ut enkelte eller flere kanaler. Et slikt bytte betales det et mindre gebyr for. Ønsker du flere kanaler utenom de i grunnpakken og de du selv har valgt, så er det noe du selv må bestille og betale direkte til Telenor. 

Har du spørsmål vedrørende ditt kabel-tv-abonnement eller bredbånd, kan du ringe tlf 915 09 000 eller gå inn på  www.telenor.no.

Ingen må forøvrig gjøre inngrep i kabel-TV anlegget som å skru av dekselet på antenne-kontakten og foreta om- eller tilkoblinger. Slike inngrep vil kunne forårsake forstyrrelser på signalene til andre beboere og i verste fall forårsake ødeleggelser i kabel-TV anlegget.

Helt til slutt minner vi om at dekoder og modem er borettslagets eiendom, og ved flytting kan man ikke ta med seg dette utstyret.